Златен млечен шейк
Златен млечен шейк
Един добър шоколадов млечен шейк винаги е добре дошъл!
Съставки:
• 35 гр. Callebaut - белгийски златен шоколад
• 90 гр. пюре от кайсии
• 150 мл мляко
Начин на приготвяне:
1. Разтопете златния шоколад заедно с 50 мл мляко и разбъркайте до гладкост
2. Смесете всички съставки заедно с миксер.
3. Украсете голяма чаша с малки карамелени декорации. Изсипете напитката в украсената чаша. 4. Добавете бита сметана и топинги в изобилие!
Топинги: карамелен сос, хрупкави перли, шоколадови цветя.
Продукти, използвани в рецептата
21.25 ЛВ
Цената е посочена за 1 брой
Бял шоколад с карамел 30,4% какаово масло Gold 0,4 кг Callebaut
Добави