Златен млечен шейк

Златен млечен шейк

Един добър шоколадов млечен шейк винаги е добре дошъл!

Съставки:

• 35 гр. Callebaut - белгийски златен шоколад

• 90 гр. пюре от кайсии

• 150 мл мляко

Начин на приготвяне:

1. Разтопете златния шоколад заедно с 50 мл мляко и разбъркайте до гладкост
2. Смесете всички съставки заедно с миксер.
3. Украсете голяма чаша с малки карамелени декорации. Изсипете напитката в украсената чаша. 4. Добавете бита сметана и топинги в изобилие!

 Топинги: карамелен сос, хрупкави перли, шоколадови цветя.

Продукти, използвани в рецептата
Бял шоколад с карамел 30,4% какаово масло Gold 0,4 кг Callebaut
21.25 ЛВ
Цената е посочена за 1 брой
Бял шоколад с карамел 30,4% какаово масло Gold 0,4 кг Callebaut Добави
× logo

Абонирайте се за нашия Newslatter, за да получавате най -новите оферти!