Шоколадови пуканки с кайсии

Тези пуканки, покрити с шоколад Callebaut Gold и комбинирани с малки парченца вкусни сушени кайсии, доставя удоволствие с всяка хапка. Този деликатес е добре дошъл в кръга на семейството или приятели, за да бъде пълна атмосферата на киното.

 съставки: 
• 15 г какаово масло 
• 100 г царевица 
• 300 гр. Callebaut - златен белгийски шоколад - Gold
• 250 г сушени кайсии


 Начин на приготвяне: 
 1. Поставете какаовото масло в голяма тенджера с капак.
 2. Загрейте маслото на умерен огън за минута и след това добавете царевицата.
 3. Сложете капака и оставете царевицата да започне да се готви.
 4. Уверете се, че сте го разбъркали малко, но дръжте капака, за да не го оставите царевицата     да изгори. 
 5. Когато чуете, че пукането се забавя, изключете котлона и оставете за 2 минути преди това   свалете капака.
 6. Извадете пуканките от тенджерата и ги сложете в купа да се охладят. 
 7. Разтопете Callebaut Gold Chocolate Callets в пластмасова купа в микровълнова фурна   (опитайте се шоколадът да не е прекалено горещ). 
 8. След това разбъркайте пуканките и добавете сушените кайсии.
 9. И отсавете го за 5 минути в хладилника.
 Добър апетит и приятно гледане.

Продукти, използвани в рецептата
Бял шоколад с карамел 30,4% какаово масло Gold 0,4 кг Callebaut
19.92 ЛВ
Цената е посочена за 1 брой
Бял шоколад с карамел 30,4% какаово масло Gold 0,4 кг Callebaut Добави
× logo

Абонирайте се за нашия Newslatter, за да получавате най -новите оферти!