ШОКОЛАД "НАМА"
Запази свежестта и качеството на съставките в меката и кадифена текстура на този десерт. Съставки: • 200 гр черен шоколад 70% Callebaut • 150 мл течна сметана Debic • 50 гр масло Oselka • 2 чаени лъжички мед (или на вкус) • Алкализирано какао Callebaut Начин на приготвяне: 1. Разтопи шоколада, добави маслото и ги разбъркай. 2. Загрей сметаната. 3. Добавяй сметаната постепенно към шоколада и бъркай непрекъснато. 4. Добави меда. 5. Изсипи сместа в тава или форма, покрита с найлоново фолио и сложи в хладилника за 4-6 часа. 6. Извади охладения шоколад от формата и го нарежи на кубчета. 7. Поръси с какао за по-елегантен вид и изискан вкус.
Може да ви е интересно
34.59 ЛВ
Цената е посочена за 1 брой
Тава с 8 кухини MiniChec 9,5 x H 6,3 см, незалепваща стомана 0075035 DER
Добави
115.23 ЛВ
Цената е посочена за 1 Кутия
Шоколадови пръчици Rembrandt Maxi 120 бр. 0,9кг 334561 BARBARA
Добави
31.92 ЛВ
Цената е посочена за 1 брой
Микроперфорирана силиконова подложка за печене 380 x 300 мм Pavoni
Добави
21.42 ЛВ
Цената е посочена за 1 Бр
Кръгла тава с дървена основа MAGMA d 12, 5 см Обем 230 мл 25871_LAC
Добави