ШОКОЛАД "НАМА"
.png)
Запази свежестта и качеството на съставките в меката и кадифена текстура на този десерт. Съставки: • 200 гр черен шоколад 70% Callebaut • 150 мл течна сметана Debic • 50 гр масло Oselka • 2 чаени лъжички мед (или на вкус) • Алкализирано какао Callebaut Начин на приготвяне: 1. Разтопи шоколада, добави маслото и ги разбъркай. 2. Загрей сметаната. 3. Добавяй сметаната постепенно към шоколада и бъркай непрекъснато. 4. Добави меда. 5. Изсипи сместа в тава или форма, покрита с найлоново фолио и сложи в хладилника за 4-6 часа. 6. Извади охладения шоколад от формата и го нарежи на кубчета. 7. Поръси с какао за по-елегантен вид и изискан вкус.
Може да ви е интересно
8.46 лв.
/ 4.33 €
Цената е посочена за 1 брой
Бяла кутия със златен капак за Panettone 24X24X25см 0339496 Decora
Добави
22.45 лв.
/ 11.48 €
Цената е посочена за 1 брой
Ciocolata cu lapte fara zahar 36% 250g 10009767 GPR
Добави
27.17 лв.
/ 13.89 €
Цената е посочена за 1 брой
Силиконов молд Мече градинар AM0198 Alphabet Moulds
Добави
39.94 лв.
/ 20.42 €
Цената е посочена за 1 Комплект
Капак за чиния, Abena Gastro, 26.9x13.9x1.6см, кафяв, захарна тръстика 125 бр.
Добави
9.81 лв.
/ 5.02 €
Цената е посочена за 1 Комплект
Пластмасови резци MINI FRAMES 4 бр. / комплект 0255088 DER
Добави
19.09 лв.
/ 9.76 €
Цената е посочена за 1 брой
Кръгла силиконова форма Savarin Ø7.2xh2.3cm, 6 кухини Pavoni
Добави
25.07 лв.
/ 12.82 €
Цената е посочена за 1 брой
Силиконова форма 5 MİNİ BAR SİLİCONE MOULD 60x20x20 26072 CECIL
Добави