ШОКОЛАД "НАМА"
Запази свежестта и качеството на съставките в меката и кадифена текстура на този десерт. Съставки: • 200 гр черен шоколад 70% Callebaut • 150 мл течна сметана Debic • 50 гр масло Oselka • 2 чаени лъжички мед (или на вкус) • Алкализирано какао Callebaut Начин на приготвяне: 1. Разтопи шоколада, добави маслото и ги разбъркай. 2. Загрей сметаната. 3. Добавяй сметаната постепенно към шоколада и бъркай непрекъснато. 4. Добави меда. 5. Изсипи сместа в тава или форма, покрита с найлоново фолио и сложи в хладилника за 4-6 часа. 6. Извади охладения шоколад от формата и го нарежи на кубчета. 7. Поръси с какао за по-елегантен вид и изискан вкус.
Може да ви е интересно
11.25 ЛВ
Цената е посочена за 1 брой
Комплект кутия за торта 31x31x12h см/ подложка за торта Ø см 30xH3 мм 340108 Decora
Добави
25.87 ЛВ
Цената е посочена за 1 брой
Форма за мъфини 12 с незалепващо покритие 0062750 DECORA
Добави
18.2 ЛВ
Цената е посочена за 1 Комплект
EКO чиния, Abena Gastro, 19x26см, бяла, захарна тръстика 50 броя
Добави