ШОКОЛАД "НАМА"
Запази свежестта и качеството на съставките в меката и кадифена текстура на този десерт. Съставки: • 200 гр черен шоколад 70% Callebaut • 150 мл течна сметана Debic • 50 гр масло Oselka • 2 чаени лъжички мед (или на вкус) • Алкализирано какао Callebaut Начин на приготвяне: 1. Разтопи шоколада, добави маслото и ги разбъркай. 2. Загрей сметаната. 3. Добавяй сметаната постепенно към шоколада и бъркай непрекъснато. 4. Добави меда. 5. Изсипи сместа в тава или форма, покрита с найлоново фолио и сложи в хладилника за 4-6 часа. 6. Извади охладения шоколад от формата и го нарежи на кубчета. 7. Поръси с какао за по-елегантен вид и изискан вкус.
Може да ви е интересно
27.72 ЛВ
Цената е посочена за 1 брой
Кръгла микроперфорирана рамка за тарт Ø 190 x h 20 мм Pavoni
Добави
33.65 ЛВ
Цената е посочена за 1 Комплект
Хартиена сламка биоразградима Ø6x210мм 480 бр./комплект 5350110 DECORA
Добави
16.65 ЛВ
Цената е посочена за 1 Бр
Квадратна форма от неръждаема стомана 7x7x4,5 см 0063799 DER
Добави
41.44 ЛВ
Цената е посочена за 1 Комплект
Кутия Take away, DoEco, 14.5x9.5x4.5см, 400 мл, кафява, целулоза/хартия, с PET капак 50 бр.
Добави
24.06 ЛВ
Цената е посочена за 1 брой
Матрита Поликарбонат Диамант Ø 2-3 см, 15 кухини, 20x12xH2см 0050154 DECORA
Добави
91.34 ЛВ
Цената е посочена за 1 Кутия
Декорации от черен шоколад Shavings Dark 2,5кг 3345503 BARBARA
Добави