ШОКОЛАД "НАМА"
Запази свежестта и качеството на съставките в меката и кадифена текстура на този десерт. Съставки: • 200 гр черен шоколад 70% Callebaut • 150 мл течна сметана Debic • 50 гр масло Oselka • 2 чаени лъжички мед (или на вкус) • Алкализирано какао Callebaut Начин на приготвяне: 1. Разтопи шоколада, добави маслото и ги разбъркай. 2. Загрей сметаната. 3. Добавяй сметаната постепенно към шоколада и бъркай непрекъснато. 4. Добави меда. 5. Изсипи сместа в тава или форма, покрита с найлоново фолио и сложи в хладилника за 4-6 часа. 6. Извади охладения шоколад от формата и го нарежи на кубчета. 7. Поръси с какао за по-елегантен вид и изискан вкус.
Може да ви е интересно
13.69 ЛВ
Цената е посочена за 1 Кутия
Шоколадови декорации Mini Flowers Color 0,049 кг 339961 BARB
Добави
170.28 ЛВ
Цената е посочена за 1 Кутия
Шоколадови декорации BLOSSOMS DARK 2,5 кг 3325303 BARBARA
Добави
156.19 ЛВ
Цената е посочена за 1 Кутия
Шоколадови декорации Triangles Punta 450 бр. 0.98 kg 331028 BARB
Добави
58.8 ЛВ
Цената е посочена за 1 Kg
Алкализирано какао PLEINE AROME 22-24% 1 кг DCP-22PLARO-E0-89B Какао Barry
Добави
22.95 ЛВ
Цената е посочена за 1 брой
Микроперфориран ринг кръгъл за тарта Ø 170 x h 20 мм Pavoni
Добави
11.34 ЛВ
Цената е посочена за 1 Комплект
Комплект резачка от пластмаса Коледно дърво и звезда, 2 бр. 0255232 DER
Добави
6.78 ЛВ
Цената е посочена за 1 брой
Хранителен оцветител Power Gel 20гр Fancy Denim PG-111 Food Colours
Добави