ШОКОЛАД "НАМА"
Запази свежестта и качеството на съставките в меката и кадифена текстура на този десерт. Съставки: • 200 гр черен шоколад 70% Callebaut • 150 мл течна сметана Debic • 50 гр масло Oselka • 2 чаени лъжички мед (или на вкус) • Алкализирано какао Callebaut Начин на приготвяне: 1. Разтопи шоколада, добави маслото и ги разбъркай. 2. Загрей сметаната. 3. Добавяй сметаната постепенно към шоколада и бъркай непрекъснато. 4. Добави меда. 5. Изсипи сместа в тава или форма, покрита с найлоново фолио и сложи в хладилника за 4-6 часа. 6. Извади охладения шоколад от формата и го нарежи на кубчета. 7. Поръси с какао за по-елегантен вид и изискан вкус.
Може да ви е интересно
11.34 ЛВ
Цената е посочена за 1 Комплект
Комплект резачка от пластмаса Коледно дърво и звезда, 2 бр. 0255232 DER
Добави
24.68 ЛВ
Цената е посочена за 1 брой
Силиконова форма за сладолед 195 x 145 мм - 2 кухини Honolulu 83 x 84 мм + 50 клечки Pavoni
Добави