ШОКОЛАД "НАМА"
Запази свежестта и качеството на съставките в меката и кадифена текстура на този десерт. Съставки: • 200 гр черен шоколад 70% Callebaut • 150 мл течна сметана Debic • 50 гр масло Oselka • 2 чаени лъжички мед (или на вкус) • Алкализирано какао Callebaut Начин на приготвяне: 1. Разтопи шоколада, добави маслото и ги разбъркай. 2. Загрей сметаната. 3. Добавяй сметаната постепенно към шоколада и бъркай непрекъснато. 4. Добави меда. 5. Изсипи сместа в тава или форма, покрита с найлоново фолио и сложи в хладилника за 4-6 часа. 6. Извади охладения шоколад от формата и го нарежи на кубчета. 7. Поръси с какао за по-елегантен вид и изискан вкус.
Може да ви е интересно
7.53 ЛВ
Цената е посочена за 1 брой
Форма за еклер бяла хартия 135x33x28H мм (комплект 60 бр.) 339893 DECORA
Добави
51.41 ЛВ
Цената е посочена за 1 брой
Силиконова форма 3D Pavocake CREAM 250 x 84 x h 75 мм - обем 1000 мл Pavoni
Добави
12.4 ЛВ
Цената е посочена за 1 Комплект
Set decoratiuni din zahar argintiu & roz, 85 gr, 2082108 DER
Добави
90 ЛВ
Цената е посочена за 1 Кутия
Пръчици от черен шоколад RUBENS 240 бр. 10см 0,9кг 334516 BARBARA
Добави