ШОКОЛАД "НАМА"
Запази свежестта и качеството на съставките в меката и кадифена текстура на този десерт. Съставки: • 200 гр черен шоколад 70% Callebaut • 150 мл течна сметана Debic • 50 гр масло Oselka • 2 чаени лъжички мед (или на вкус) • Алкализирано какао Callebaut Начин на приготвяне: 1. Разтопи шоколада, добави маслото и ги разбъркай. 2. Загрей сметаната. 3. Добавяй сметаната постепенно към шоколада и бъркай непрекъснато. 4. Добави меда. 5. Изсипи сместа в тава или форма, покрита с найлоново фолио и сложи в хладилника за 4-6 часа. 6. Извади охладения шоколад от формата и го нарежи на кубчета. 7. Поръси с какао за по-елегантен вид и изискан вкус.
Може да ви е интересно
27.72 ЛВ
Цената е посочена за 1 брой
Кръгла микроперфорирана рамка за тарт Ø 190 x h 20 мм Pavoni
Добави
35.96 ЛВ
Цената е посочена за 1 брой
Силиконова форма GOURMAND Листа 300 x 200 мм - 8 кухини 73 x 55 x h 2 мм, обем 3 мл Pavoni
Добави
7 ЛВ
Цената е посочена за 1 брой
Бели/светлосини/сини хартиени сирена 50x32мм (комплект 75 бр.) 0339746 DECORA
Добави
69.9 ЛВ
Цената е посочена за 1 Kg
Алкализирано какао PLEINE AROME 22-24% 1 кг DCP-22PLARO-E0-89B Какао Barry
Добави