ШОКОЛАД "НАМА"
Запази свежестта и качеството на съставките в меката и кадифена текстура на този десерт. Съставки: • 200 гр черен шоколад 70% Callebaut • 150 мл течна сметана Debic • 50 гр масло Oselka • 2 чаени лъжички мед (или на вкус) • Алкализирано какао Callebaut Начин на приготвяне: 1. Разтопи шоколада, добави маслото и ги разбъркай. 2. Загрей сметаната. 3. Добавяй сметаната постепенно към шоколада и бъркай непрекъснато. 4. Добави меда. 5. Изсипи сместа в тава или форма, покрита с найлоново фолио и сложи в хладилника за 4-6 часа. 6. Извади охладения шоколад от формата и го нарежи на кубчета. 7. Поръси с какао за по-елегантен вид и изискан вкус.
Може да ви е интересно
4.55 ЛВ
Цената е посочена за 1 брой
Персонализирано ядливо изображение от ВАФЛИ/ВАФЛЕНИ ЛИСТА, формат А4 LESEPIDADO
Добави
15.5 ЛВ
Цената е посочена за 1 Бр
Хранителен оцветител на прах мастноразтворим 20гр слънчево червен WS-P-210 FC
Добави
8.46 ЛВ
Цената е посочена за 1 брой
Бяла кутия със златен капак за Panettone 24X24X25см 0339496 Decora
Добави