ШОКОЛАД "НАМА"
Запази свежестта и качеството на съставките в меката и кадифена текстура на този десерт. Съставки: • 200 гр черен шоколад 70% Callebaut • 150 мл течна сметана Debic • 50 гр масло Oselka • 2 чаени лъжички мед (или на вкус) • Алкализирано какао Callebaut Начин на приготвяне: 1. Разтопи шоколада, добави маслото и ги разбъркай. 2. Загрей сметаната. 3. Добавяй сметаната постепенно към шоколада и бъркай непрекъснато. 4. Добави меда. 5. Изсипи сместа в тава или форма, покрита с найлоново фолио и сложи в хладилника за 4-6 часа. 6. Извади охладения шоколад от формата и го нарежи на кубчета. 7. Поръси с какао за по-елегантен вид и изискан вкус.
Може да ви е интересно
8.4 ЛВ
Цената е посочена за 1 брой
Форма за еклер черна хартия 135x33x28H мм (комплект 60 бр.) 339894 DECORA
Добави
4.51 ЛВ
Цената е посочена за 1 брой
Пластмасов резец за бисквити Ø 9 x H 2.2 cм 0803038 DER- Момиче
Добави
40 ЛВ
Цената е посочена за 1 брой
Силиконова форма, шпатула CELLBOARD (24,5*17,5 см) 32678 CECIL
Добави
12.48 ЛВ
Цената е посочена за 1 Комплект
Чаша 11,5см, Ø8,5см, 30 cl, 40 cl, прозрачна, PLA 50 бр
Добави
47.39 ЛВ
Цената е посочена за 1 Комплект
Ядливи сребърни листа 86х86мм 5 бр/комплект 9570105 DER
Добави
120.91 ЛВ
Цената е посочена за 1 Бр
Тиган за пържене с индукционна основа TRICAPA PLUS d 36 см 21736 LACOR
Добави