ШОКОЛАД "НАМА"
Запази свежестта и качеството на съставките в меката и кадифена текстура на този десерт. Съставки: • 200 гр черен шоколад 70% Callebaut • 150 мл течна сметана Debic • 50 гр масло Oselka • 2 чаени лъжички мед (или на вкус) • Алкализирано какао Callebaut Начин на приготвяне: 1. Разтопи шоколада, добави маслото и ги разбъркай. 2. Загрей сметаната. 3. Добавяй сметаната постепенно към шоколада и бъркай непрекъснато. 4. Добави меда. 5. Изсипи сместа в тава или форма, покрита с найлоново фолио и сложи в хладилника за 4-6 часа. 6. Извади охладения шоколад от формата и го нарежи на кубчета. 7. Поръси с какао за по-елегантен вид и изискан вкус.
Може да ви е интересно
43.53 ЛВ
Цената е посочена за 1 Кутия
Ориз покрит с шоколад вкус солена карамел 0,50 кг 09733 BARB
Добави
8.5 ЛВ
Цената е посочена за 1 брой
Decoratiuni din zahar bastonase mix culori 100gr 70213 GPR
Добави
17.9 ЛВ
Цената е посочена за 1 брой
Метализирани захарни перлички РОЗОВИ Ø 4 мм, 120 г ZP03SB Pavoni
Добави
7.35 ЛВ
Цената е посочена за 1 Комплект
Пластмасови пръчици за етажна торта, Ø 1,8 x W 30 см (4 бр.) 9260157 DECORA
Добави