Рубинено шоколадов чийзкейк Орео
Cъставки
- 2 яйца
- 90 г захар
- GustaPro ванилов гел вкус
- 15 г масло Млековита
- 25 г млеково мляко
- 5 г какао Бари на прах
- 50 г брашно
- 30 г Oreo на прах
- 270 г крема сирене
- 6 г желатин
- 270 г Млековита бита сметана
- 2 Oreos
- Рубинен шоколад
- 100 г сметана
Начин на приготвяне:
- Смесете яйцата, захарта, екстракта от ванилия, маслото и млякото заедно с какаото на прах в купа.
- Яйцата се разбиват до получаване на гладка и плътна пяна
- Добавете брашното и постепенно добавете маслената смес.
- Добавете този състав към основното тесто, заедно с праха Oreo и разбъркайте добре.
- Изсипете тестото във форма с диаметър 18 см и печете в предварително загрята фурна на 170° за 25 минути.
- Смесете крема сиренето с разтворения желатин и добавете разбитата сметана.Нарежете 2 Oreo и ги добавете към състава.
- Разточете тестото и го сложете във фризера за 1 час.
- Постепенно смесете крема сиренето със захарта, ваниловия гел аромат, разтопения шоколад Руби, разтворения желатин и разбитата сметана.
- Разточете лист тесто, изсипете сместа за чийзкейка и приберете във фризера за около 15 минути.
- Извадете чийзкейка от фурната и го поставете в центъра на форма, изсипете сместа за чийзкейк върху него и оставете да стегне в хладилника.
- Накрая украсете повърхността с парчета Oreo.
Може да ви е интересно
34.59 ЛВ
Цената е посочена за 1 брой
Тава с 8 кухини MiniChec 9,5 x H 6,3 см, незалепваща стомана 0075035 DER
Добави
115.23 ЛВ
Цената е посочена за 1 Кутия
Шоколадови пръчици Rembrandt Maxi 120 бр. 0,9кг 334561 BARBARA
Добави
31.92 ЛВ
Цената е посочена за 1 брой
Микроперфорирана силиконова подложка за печене 380 x 300 мм Pavoni
Добави
21.42 ЛВ
Цената е посочена за 1 Бр
Кръгла тава с дървена основа MAGMA d 12, 5 см Обем 230 мл 25871_LAC
Добави