Карамелен пудинг

Съставки за пудинг:

• 285 мл студена вода

• 6 г сода за хляб

• 170 гр. фурми

• 107 г веган масло

• 164 г пудра захар

• 17 г смлени ленени семена

• 193 гр. гладко брашно

• 30 г какао на прах

• 6 г бакпулвер

• 86 гр. Белгийски черен шоколад Callebaut

За соса:

• 100 г тъмнокафява захар

• 100 гр. веган масло

• 100 гр. златен сироп

• 100 гр. веган сметана

• 100гр белгийски черен шоколад Callebaut

Начин на приготвяне:

Сложете фурмите, водата и содата да заврат.
Разбийте заедно маслото и захарта, докато станат светли и пухкави.
Смесете лененото семе с водата и добавете сметаната към веган маслената смес.
Пресейте заедно брашното, бакпулвера и какаото.
След това прегънете кексовата смес.

Сложете охладената смес от фурми и парченцата шоколад.

Изсипете ги в отделни форми.
Пече се на 180°C за 20-30 минути.

За соса:

Оставете златния сироп, маслото и тъмнокафявата захар да заврат.
Добавете сметаната и шоколада и разбъркайте.Сервирайте веднага.

Продукти, използвани в рецептата
Продадено
Черен шоколад 54,5% какао 811 0,4 кг Callebaut
15.19 ЛВ
Цената е посочена за 1 брой
Черен шоколад 54,5% какао 811 0,4 кг Callebaut
× logo

Абонирайте се за нашия Newslatter, за да получавате най -новите оферти!