Глазирани бисквити
Глазирани бисквити
Със свежи ръбове, дебели центрове и място за много глазура за украса, ние знаем, че ще харесате тези меки бисквитки, нарязани в любимите ви форми от GustaPro.
съставки
281 г универсално брашно, плюс повече, ако е необходимо за разточване и работна повърхност;
1/2 чаена лъжичка бакпулвер;
1/4 чаена лъжичка сол;
170 г несолено масло, стайна температура;
150 г гранулирана захар;
1 голямо яйце, на стайна температура;
2 супени лъжици чист екстракт от ванилия;
1/4 или 1/2 чаена лъжичка бадемов екстракт (по желание, но прави вкуса по-ярък)*;
За Украса
480 г пудра захар, пресята;
3 супени лъжици меренг на прах от GustaPro;
9-10 супени лъжици вода при стайна температура;
Бисквитите
Трябват ви само 7-8 съставки. Крем масло и захар осигуряват основата на тестото за бисквити. Яйцето е структурата на тортата, а ваниловият екстракт добавя вкус. Брашното е очевидна добавка, бакпулверът подсилва, а солта балансира сладостта. Смесете всичко в този ред.
Разделете на две части. По-малките парчета тесто се разточват по-лесно.
Разточете бисквитеното тесто с дебелина 0,5 см. (Разточете тестото за бисквитки директно върху силиконова подложка за печене или хартия за печене, за да можете лесно да го прехвърлите в хладилника. Повдигнете го, поставете го върху лист за печене и го охладете. Ако не (Ако имате достатъчно място за двама тави за печене в хладилника, наредете разточените парчета тесто едно върху друго.)
Охладете разточеното бисквитено тесто. Без охлаждане тези захарни сладки няма да запазят формата си. Охладете разточеното бисквитено тесто за поне 1-2 часа и до 2 дни.
Нарежете с формички. Ако имате нужда от предложения за форми за бисквити, разгледайте нашата колекция от форми за бисквити. В зависимост от големината на бисквитите, времето за приготвяне отнема около 12 минути.
Украсете!
Royal Icing: Лесен е за използване, изсъхва за 1-2 часа и няма вкус на втвърден цимент. Прахът от меренг заема мястото на суровия яйчен белтък, намиращ се в традиционните рецепти за кралска глазура. Елиминира необходимостта от пресни яйца, но все пак осигурява същата консистенция. Можете да намерите меренг на прах в нашия магазин. Гледайте видео урок за декориране на вашите бисквитки като професионалист тук: https://sallysbakingaddiction.com/royal-icing/
Good job!