Черноока пица с горски плодове
СЪСТАВКИ
1 пакет смес за брауни
300 мл студено мляко 2%.
1 опаковка (200 гр.) смес за ванилов пудинг
240 mj течна сметана
300 гр смесени пресни горски плодове
Шоколадов сироп и нарязани ядки
ИНСТРУКЦИИ
Пригответе тестото за брауни според указанията на опаковката; разпределете върху тава за пица.
Печете на 350°, докато клечка за зъби, поставена в центъра, излезе почти чиста, 18-22 минути. Охладете за 15 минути върху решетка.
Междувременно в голяма купа разбийте заедно млякото и пудинга за 2 минути. Оставете да престои, докато омекне, около 2 минути. Смесете разбитата сметана и разпределете сместа върху кората за брауни.
Отгоре поръсете с горски плодове и поръсете с шоколадов сироп и ядки. Приберете в хладилника докато изстине.
Бъдете креативни с тази версия на пица с плодови кори. Използвайте любимите си плодове, бонбони и сиропи.
Здравен съвет
Направете по-лека версия на този празничен десерт: Разстелете 1 чаша ванилово гръцко кисело мляко върху брауни кората и отгоре наредете с любимите си горски плодове.
ВИДЕО ВРЪЗКА: https://cdn.jwplayer.com/previews/O3zHGZhh