Как да купя - извършване на поръчки на уебсайта gustapro.bg

 

Стъпка 1: Избор на продукти

Придвижването през онлайн портфолиото е лесно и може да се направи чрез превъртане през категориите продукти, показани в лявата част на страницата. Ако след избора на подкатегория не идентифицирате търсения продукт в показания списък, можете да използвате лентата за търсене, където въвеждате името на търсения продукт. Понякога ще трябва да опитате няколко думи за търсене, за да намерите продукта, който искате.

След като намерите желания от вас продукт, можете директно да натиснете бутона Купи. Желаният продукт отива във вашата кошница, която се показва в горния десен ъгъл на страницата. Можете също да отидете на страницата на продукта, като щракнете директно върху изображението или заглавието му, където можете да прочетете цялата информация за неговите характеристики: цена, наличност на склад, опаковка, мерна единица и т.н. Можете да продължите да разглеждате продуктовия каталог, за да изберете други продукти, от които се нуждаете.

Стъпка 2: Количка за пазаруване

След като добавите продуктите, които представляват интерес към вашата количка, просто кликнете върху бутона „Преглед на количката или завършване на поръчката“, за да видите пълното й съдържание и да промените желаното количество или дори да се откажете от конкретен продукт. Моля, обърнете внимание на мерната единица за всеки продукт, за да избегнете неправилна поръчка. Количката е винаги достъпна за разглеждане на всяка страница на магазина и можете да превключите по всяко време от избор на продукти в каталога към подготовка за покупка. Когато решите, че вашата поръчка е напълно завършена, щракнете върху „изпълнение на поръчката“. Покупната цена ще се появи под вашата поръчка.

Стъпка 3: Изберете опцията за доставка

След това изберете опция за доставка на поръчка (съответната цена е до всяка опция). За подробности относно опциите за доставка проверете страницата „Доставка на продукт“ в менюто „Условия за доставка“.

Стъпка 4: Попълнете данните за контакт.

Въвеждането на вашите данни за контакт е важно и задължително действие за изпълнение на вашата поръчка. В случай на въвеждане на грешни данни, изпълнението на поръчката е невъзможно.

Стъпка 5: Избираме начина на плащане

Изберете начин на плащане за продуктите. Ако изберете опцията за онлайн плащане чрез банкова карта (ако е налична), ще бъдете пренасочени към страницата за обработка на плащането.

За повече подробности относно опциите за плащане проверете страницата „Как да платите“ в долния колонтитул.

След това поставете отметка в квадратчето за приемане на Общите условия (препоръчваме ви да ги прочетете) и след това натиснете бутона „поръчка“.

Ще ви изпратим имейл с потвърждение, че вашата поръчка е влязла в системата. Това съобщение не означава твърдо приемане на вашата поръчка.

В най-кратки срокове ще анализираме получената поръчка. След проверка на всички данни, необходими за сключване на търговската сделка, те ще бъдат обработени.

Ако има някакви неясноти или определени несъответствия, ще се свържем с вас на посочиния ви телефон..

Моментът на приемане на вашата поръчка е сключването на договора от разстояние и началото на доставката, в съответствие с избраните условия за плащане и доставка.

Когато поръчката напусне нашия щаб за доставка, ще бъдете уведомени с имейл относно нейното завършване.

 

Стъпка 6: Доставка и получаване

Нашият оператор ще се свърже с вас по телефона, за да уточни часа и адреса за доставка. След което, куриера, ще ви достави поръчания продукт и ще получи плащане (в случай, че сте избрали начин на плащане RAMBURS/НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ).

 

Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с консултанта на онлайн магазина Gustapro.bg:

 

тел: (+359) 877 100229

 

e-mail: contact@gustapro.bg× logo

Абонирайте се за нашия Newslatter, за да получавате най -новите оферти!