SugArt - производител на захарни декорации

Sugart – Cake decoration е семейна компания, основана през 1980 г. в Солун, Гърция. Оттогава компанията работи успешно в областта на декорациите за торти, като има много силна производствена база и силна дистрибуторска мрежа. Фабриката произвежда захарна паста, панделки от захарна паста, плочи от захарна паста, захарни изделия и декорации и различни опаковъчни материали. Това е компания, която замисли и създаде панделката със захарна паста, представи я на световния пазар и наложи категорията в сектора за ядливи декорации на торти. Освен това фирмата разпространява и голямо разнообразие от други артикули, които допълват асортимента й и отговарят на всички нужди на нейните клиенти.
Sugart има много силна мрежа в цяла Гърция и множество клиенти по целия свят, брой, който непрекъснато расте, благодарение на динамичната експортна дейност на компанията, която се подкрепя от участието в търговски панаири от световен интерес, в Европа и извън нея. Като много силно производствено съоръжение с модерно техническо оборудване, изключителен отдел за изследване и развитие и добре обучен персонал, Sugart е в състояние да прави иновации, като въвежда нови идеи и продукти на пазара, като същевременно предоставя на своите клиенти отлично обслужване и конкурентни цени.

Освен това, обръщат глямо внимание на здравето и безопасността на своите продукти, Sugart е сертифицирана с международно признатата система за управление на качеството и безопасността IFS 6, която позволява контрол на целия производствен процес и постигане на много високи стандарти за качество.

Хората в Sugart полагат ежедневни усилия да бъдат в крак с пазарните тенденции и изискванията на клиентите, като същевременно винаги се опитват да бъдат една крачка пред настоящите им нужди. Непрекъснатата и стабилна възходяща траектория на компанията е резултат от дългогодишен опит, упорит труд, прозрение и стриктно изпълнение на целите.

Сред продуктите на SugArt, в Gustapro можете да намерите: панделка от захарна паста, захарни декорации с различни форми и размери, лист от захарна паста А4 с различна тематика

× logo

Абонирайте се за нашия Newslatter, за да получавате най -новите оферти!