Pavoni-Италиански производител на съдове, оборудване и съдове за пекарни, сладкиши и HORECA

Pavoni е италианска марка с призната история на внимание към нуждите на професионалистите, които познават отблизо разликата между прости работни инструменти и предмети, посветени на съвършенството, способни да вдъхновят креативността на готвачи и сладкари.

Компанията Pavoni има 4 десетилетия иновации и опит на пазара на сладкиши и HORECA. Те започнаха в сектора на хлебопекарната и се разшириха до сладкарски изделия и HORECA.

6 000 артикула, 20 500 m2 помещения и 15 000 клиенти по целия свят. Увеличението на броя се дължи на извършената работа за интернационализация на компанията, както и на иновациите и политиката за подобряване на човешките ресурси, като същевременно се обръща внимание на нуждите на клиентската база. Клиентите могат да бъдат спокойни - техните поръчки ще бъдат напълно персонализирани и поръчаните от тях продукти ще бъдат добре изработени и с най-добро съотношение цена-качество.

Колекцията Pavoni е представена с иновативни идеи и продукти с уникален дизайн, създадени в сътрудничество с най-добрите професионалисти в сектора.

Те бяха една от първите компании в своя сектор, получили сертификат UNI EN ISO 9001. От 2009 г. тяхната система за управление на качеството работи в съответствие със стандарта UNI EN ISO 9001:2008. Системата е сертифицирана от TUV Rheinland, водеща немска компания с международна акредитация ACCREDIA. Техният статус беше препотвърден през 2018 г. в съответствие с новата версия на UNI EN ISO 9001:2015.

Продуктите с марката Pavoni, които можете да намерите в шоурумите на GustaPro са: силиконови форми с различни размери, изомалтни, поликарбонатни форми и тави за джелато и печене.

× logo

Абонирайте се за нашия Newslatter, за да получавате най -новите оферти!