Leagel произвежда концентрирани пасти, всякакъв вид сладолед

Как започна историята...
Лейгъл е роден през 1991 г. и оттогава тайната съставка на неговия успех винаги е била страстта към добрите неща.
Така, с голямо желание в сърцето си, преди 25 години Тонино Леардини основава Leagel и заедно със съпругата си решават да включат целия си двадесетгодишен опит като производител на сладолед в полуготовите продукти, които носят неговото име. Опит, който го определя от самото начало, да създаде широка гама от продукти, произведени по традиционни рецепти и най-добрите налични производствени технологии. През 1994 г. Giovanii Calabrò (бивш производител на сладолед с голям опит) се присъединява към корпоративната структура на Leagel и тримата партньори обединяват усилията си, за да направят Leagel място за срещи на производители на сладолед по целия свят.
За двадесет и пет години дейността на Leagel нараства непрекъснато, както по отношение на привличането на клиенти, така и по отношение на разнообразието от предлагани продукти.
За компанията растежът означава също насочване на нейните търговски стратегии към все по-отворена интернационализация: от дебюта си в Италия, Leagel по-късно започна и на германския пазар и се разшири на пет континента.
Днес групата се състои от историческото седалище в Република Сан Марино и компанията Leagel America do Sul в сърцето на Бразилия, компания, постигнала важна цел, създадена от хора, които споделят същите идеали и със същата отдаденост те направиха историята през тези години.

× logo

Абонирайте се за нашия Newslatter, за да получавате най -новите оферти!