Какви сладкарски книги четем?

Готварските книги са чудесен начин да разширите своите кулинарни хоризонти и да научите нови рецепти и техники. От класически готварски книги до модерни обрати, има много налични опции, които да отговарят на всички вкусове и нива на умения в нашия онлайн магазин GustaPro. Разгледайте нашите препоръки тук и на сайта в категорията книги с рецепти.

1. Книгата за тортите от Ребека Фърт – тази готварска книга е задължителна за всеки любител на десертите. С над 75 рецепти за бисквитки, авторът включва инструкции стъпка по стъпка и полезни съвети, за да гарантирате успех в кухнята. От класически вкусове като шоколад и ванилия до модерни обрати като матча и тахан, в тази книга има торта за всеки.

2. Гответе за 30 минути с Джейми Оливър - За заети готвачи, които искат да приготвят вкусни ястия за кратко време, тази готварска книга е чудесен вариант. Джейми Оливър предлага 50 рецепти, които могат да бъдат направени за 30 минути или по-малко, без да се жертва вкусът. От ястия с паста до пържени картофи и къри, има много възможности за избор.

3. Италианската пекарна с рецепти стъпка по стъпка със сребърната лъжица - Тази готварска книга е чудесен вариант за всеки, който обича италиански сладкиши. С над 150 рецепти за хляб, пица, торти и сладкиши, рецептите са лесни за следване и включват красиви снимки. От класически рецепти като фокача и тирамису до по-малко известни лакомства като сицилиански каноли, тази готварска книга има всичко.

4. Сол, мазнина, киселина, топлина: Овладяване на основите на готвенето от Самин Носрат - Тази готварска книга е чудесна възможност за всеки, който иска да научи основите на готвенето. Авторът учи читателите как да използват сол, мазнини, киселини и топлина за подобряване на вкуса и включва 100 рецепти, които показват тези принципи в действие. С красиви илюстрации и полезни съвети тази книга е чудесно допълнение към всяка кухня.

5.Ottolenghi Flavor от Yotam Ottolenghi - Тази готварска книга е чудесен вариант за всеки, който обича вегетарианската кухня. С над 100 рецепти, които празнуват смели вкусове и съставки, авторът споделя съвети и техники за изграждане на пластове вкус в ястия. От печена тиква със семена от кардамон и нигела до карамелизиран лук и торта с козе сирене, има много възможности за избор.

6. Радостта от готвенето от Ирма С. Ромбауер – Тази класическа готварска книга е основна част от американските кухни от първото си публикуване през 1931 г. С над 4000 рецепти, покриващи всичко от предястия до десерти, тази готварска книга е чудесен вариант за всеки, който иска да научите основите на готвенето. Авторът също така включва полезни съвети и варианти за всяка рецепта.

7.Plenty от Yotam Ottolenghi - Тази готварска книга е друга чудесна възможност за всеки, който обича вегетарианската кухня. С над 120 рецепти, вдъхновени от средиземноморската и близкоизточната кухня, авторът набляга на използването на свежи, сезонни съставки и смели вкусове. От патладжан с кисело мляко и нар до яхния с нахут и спанак, има много възможности за избор.

8. Как да сготвим всичко от Марк Битман - Тази изчерпателна готварска книга включва над 2000 рецепти и обхваща всичко от основни техники за готвене до международна кухня. Авторът също така включва полезни съвети и варианти за всяка рецепта, което я прави чудесен вариант както за начинаещи, така и за опитни готвачи.

Тези готварски книги предлагат разнообразие от кухни, техники и нива на сложност и всички те са високо ценени в кулинарния свят.

× logo

Абонирайте се за нашия Newslatter, за да получавате най -новите оферти!