Decora - Древната традиция на италианските сладкиши

Decora е италианска компания, специализирана в предоставянето на висококачествени съставки за печене, инструменти и аксесоари за пекари и сладкари по целия свят. Основана през 1994 г., Decora бързо се превърна в доверена марка както сред домашните пекари, така и сред професионалните готвачи на сладкиши.

Decora предлага широка гама от продукти, включително форми за печене, украси за торти, шоколадови изделия, ядливи захарни украси и др. Техните продукти са направени с висококачествени съставки и са предназначени да помогнат на пекарите и сладкарите да създават красиви и вкусни десерти.

В допълнение към всико, Decora се ангажира и с предоставянето на образователни ресурси на своите клиенти. Имат блог с рецепти и съвети, както и YouTube канал с уроци и ревюта на продукти. Вижте тук: Блог ; Youtube   

Decora има силно присъствие на световния пазар на съставки и аксесоари за печене. Компанията изнася продуктите си в повече от 60 страни по света, включително Европа, Азия, Северна и Южна Америка и Африка.

Техните продукти се продават както онлайн, така и във физически магазини, включително специализирани пекарни и по-големи търговски вериги. Decora има силен фокус върху удовлетвореността на клиентите и предоставя отлично обслужване на клиентите, което им помогна да изградят лоялна клиентска база.

 

Decora е известна и с иновациите си в индустрията. Те непрекъснато проучват и разработват нови продукти, за да отговорят на променящите се изисквания на пекарската индустрия и да останат пред конкуренцията.

Някои от новите продукти, които Decora пусна наскоро, включват:

  • Естествени хранителни оцветители: Decora пусна гама от естествени хранителни оцветители, направени от плодове и зеленчуци. Тези хранителни оцветители не съдържат синтетични оцветители и са идеални за тези, които искат да избегнат изкуствени съставки в печенето си.

  • Вегански продукти и продукти без глутен: Това включва набор от вегански смеси за сладкиши, вегански блатове и смеси от брашно без глутен.

  • Висококачествени шоколадови продукти: Decora пусна гама от първокласни шоколадови продукти, включително висококачествен шоколад с покритие, шоколадови декорации и форми за шоколад. Тези продукти са идеални за създаване на професионално изглеждащи десерти и шоколадови бонбони.

  • Инструменти и аксесоари за декориране: Decora също разшири гамата си от инструменти и аксесоари за декориране, включително нови накрайници за кантове, форми за фондан и силиконови подложки. Тези инструменти улесняват на пекарите и сладкарите да създават сложни дизайни и декорации за торти и сладкиши.

Тъй като Decora няма физически магазин тук, можем да ви зарадваме с колекция от продукти на Decora, които можете лесно да намерите в нашите магазини или на уебсайта с код "DER". В списъка с продукти на Decora можете да намерите:


    1. Декорации за торти и сладкиши
    2. Сладкарски ингредиенти и тестени изделия
    3. Машини, оборудване HORECA
    4. Сладкарски и готварски прибори
    5. Кутии, опаковки, стойки
    6. Съставки, джелато аксесоари
    7. Хранителни оцветители
    8. Шоколад и какао
    9. Ядки, семена, сушени плодове
    10. Прибори и форми от неръждаема стомана, алуминий
    11. Захарна паста, глазура

и много други... Посетете нашия продуктов каталог или заповядайте в нашите магазини и не се колебайте да опитате някой от тях.

  Ангажиментът на Decora към иновациите, висококачествените продукти и отличното обслужване на клиентите им помогнаха да запазят позицията си на водеща марка в пекарската индустрия. Продуктите на Decora са чудесен избор за всеки, който иска да използва висококачествени съставки и инструменти за създаване на красиви и вкусни десерти, затова сме тук за вас с цялата колекция от продукти на Decora

× logo

Абонирайте се за нашия Newslatter, за да получавате най -новите оферти!