ШОКОЛАД "НАМА"
Запази свежестта и качеството на съставките в меката и кадифена текстура на този десерт. Съставки: • 200 гр черен шоколад 70% Callebaut • 150 мл течна сметана Debic • 50 гр масло Oselka • 2 чаени лъжички мед (или на вкус) • Алкализирано какао Callebaut Начин на приготвяне: 1. Разтопи шоколада, добави маслото и ги разбъркай. 2. Загрей сметаната. 3. Добавяй сметаната постепенно към шоколада и бъркай непрекъснато. 4. Добави меда. 5. Изсипи сместа в тава или форма, покрита с найлоново фолио и сложи в хладилника за 4-6 часа. 6. Извади охладения шоколад от формата и го нарежи на кубчета. 7. Поръси с какао за по-елегантен вид и изискан вкус.
Може да ви е интересно
20%
11.41 9.13 ЛВ
Цената е посочена за 1 Кутия
Голяма бяла захарна роза с оттенък C-2130 Pejot, компл 2 цветя 60 мм и 6 листа
Добави
7.05 ЛВ
Цената е посочена за 1 Комплект
Форма от неръждаема стомана за фондан SC615-чайник комплект 2 бр
Добави
1.14 ЛВ
Цената е посочена за 1 брой
Правоъгълна подложка за торта с 2 страни БЯЛ/KRAFT 30x30 см 3 мм TRK
Добави